2024. május 26. Fülöp, Evelin napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap
möszlap

Edenred csekély értékű utalvány: valódi támogatás és elismerés az önkormányzati dolgozóknak is

2022-10-20

A költséghatékony, csekély értékű juttatás alkalmazásával még a rendkívül nehéz és kihívásokkal teli időkben is biztosítható az önkormányzati dolgozók motiválása, megtartása és támogatása. A csekély értékű ajándék évi egy alkalommal adható, maximum 20.000 forint értékig.


ÍGY TEGYEN A KORONAVÍRUS-MENTES INTÉZMÉNYEK KIALAKÍTÁSÁÉRT

2021-05-21

A légtisztítás hazai szakértőjét - Pataki Gábort -, a Fellowes Hungary Kft. üzletfejlesztési vezetőjét kérdeztük, hogyan tudunk biztonságosabb környezetet kialakítani az önkormányzatok által üzemeltetett intézményekben, ahol így a gyermekek, diákok, betegek, idősek, illetve maguk a kollégák is nyugodtabban tartózkodhatnak.

07969_AT_99-9_Effective_Graphic_HU.jpg


Fókuszban az ember

2021-05-09

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének javaslata az EU helyreállítási alapjának felhasználására.


Konzultációt sürget dr. Gémesi György

2021-04-06

Újabb levélben fordult Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez, hogy vonják be a települések érdekvédelmi szövetségeit az EU helyreállítási alapjának felhasználására vonatkozó terv kidolgozásába.


Csak formalitás volt az iparűzési adó kompenzálásáról szóló tárgyalás a kormány és az önkormányzatok között?

2021-04-01

Az ATV Start vendégei Gémesi György elnök, Magyar Önkormányzatok Szövetsége és Keresztes László Lóránt frakcióvezető, LMP.


Miniszteri biztos: Nincs mit kompenzálni a 47 nagyvárosnak az iparűzési adó miatt

2021-03-30

Az állam úgy kárpótolhatja a településeket, hogy elveszi a közétkeztetést, valamint a háziorvosi ügyeletek, sportcsarnokok üzemeltetését. A polgármesterek szerint hitelfelvételt és vagyoneladást javasoltak nekik. Sajtószemle:


Gémesi György a kormány látszategyeztetése miatt írt Gulyás Gergelynek

2021-03-22

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke azért fordult a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez, mert a kormány nem vonta be érdemben a Magyarország Helyreállítási és Alkalmazkodási Tervéről szóló egyeztetési folyamatba a lakosságszámarányosan legnagyobb önkormányzati szakmai és érdekvédelmi szövetséget.


MÖSZ-helyreállítási terv konzultáció

2021-03-22

Dr. Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnökének levele dr. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszterhez a Magyarország Helyreállítási és Alkalmazkodási Terve kapcsán.Vissza a főoldalra