2024. június 19. Gyárfás napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

URB:ICON településfejlesztési kiállítás a Hungexpón

Esemény

2013-01-23


A Hungexpo Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont második alkalommal szervezi meg az URB:ICON Nemzetközi településfejlesztési kiállítást és projektvásárt 2013.  április 10-13 között, a Hungexpo Vásárközpontban. A rendezvény a Construma és Hungarotherm kiállításokkal együtt kerül megrendezésre, így a lehető legalkalmasabb környezet lehet az önkormányzati fejlesztési elképzelések és a megvalósításhoz szükséges partnerek egymásra találásához. A szervezők az önkormányzatok számára rendkívül kedvező részvételi feltételeket alakítottak ki.A Hungexpo Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont második alkalommal szervezi meg az URB:ICON Nemzetközi településfejlesztési kiállítást és projektvásárt 2013.  április 10-13 között, a Hungexpo Vásárközpontban. A rendezvény a Construma és Hungarotherm kiállításokkal együtt kerül megrendezésre, így a lehető legalkalmasabb környezet lehet az önkormányzati fejlesztési elképzelések és a megvalósításhoz szükséges partnerek egymásra találásához. A szervezők az önkormányzatok számára rendkívül kedvező részvételi feltételeket alakítottak ki.

A rendezvény célja, hogy találkozási pontot biztosítson az önkormányzatoknak, befektetőknek, projektirodáknak, vállalkozásoknak.  A város- és településfejlesztés több területe megjelenik a kiállításon: a már megvalósult önkormányzati projektek, a még csak elképzelés szintű tervek, az infrastruktúra-fejlesztés, a közterületek eszközei, a parkfenntartás egyaránt.

 

A tavalyi sikeres debütáláson már több önkormányzat megjelent: például a Csepeli Önkormányzat, mely már megvalósított fejlesztési projektjét mutatta be, de részt vett a kiállításon többek között Veszprém, Mór és Szentendre Önkormányzata is. Vállalkozói oldalról a Tungsram Schréder közvilágítási projektje, a HungaroCAD, a Városkert és a Barabás Téglakő is bemutatta kínálatát az önkormányzatok számára.

 

A kiállítás szakmaiságát és programjait az URB:ICON szakmai tanácsának tagjai biztosítják: a társszervező Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, a Magyar Mérnök Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége.

 

A hazai önkormányzatok számára az elkövetkező évek kiemelt feladata, hogy kialakítsák a településfejlesztés új, nagyrészt önfinanszírozó módszerét. Az URB:ICON ebben kíván segítséget nyújtani azzal, hogy szakmai fórumként lehetőséget teremt az önkormányzatoknak a tapasztalatcserére, megfelelő partnerek felkutatására, ezáltal fejlesztési elképzeléseik leghatékonyabb megvalósításának előkészítésére.

 

A szervezők az Önkormányzatok számára rendkívül kedvező részvételi feltételeket alakítottak ki, melyet a csatolt anyagban – a rendezvényről szóló bővebb információk mellett – megtalálhatók.

 

A részvételi lehetőséggel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban Szabó Jázmin értékesítési menedzser (1/263-6534,  urbicon@hungexpo.hu) tud felvilágosítást nyújtani.

 

Bővebb információ a kiállításról: www.urbicon.hu

 

Csatolt dokumentumok:

/uploads/files/urbicon2013kiallitasismerteto.PDF   

uploads/files/urbicon2013ajanlatesjelentkezesilap.PDF


Vissza