2024. május 6. Ivett, Frida napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Zöld városok kialakítása

Hír

2017-02-28


Pályázat TOP – 2.1.2-16

Pályázati felhívás a helyi önkormányzatok részére város-rehabilitációs tevékenységeik környezettudatos módon történő megvalósítása érdekében.



A felhívás feltételeinek megfelelő projekteket vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig. A támogatási előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a megítélt támogatási összeg 100%-ának megfelelő mértékű támogatási előleget biztosít.

 

A fejlesztések eredményeként cél az önkormányzat és a helyi vállalkozások hosszú távú együttműködése, a köz- és a magánszektor szereplői által tervezett fejlesztések összehangolása, amely a városi környezet megújításán túl a gazdaság fejlődését, a foglalkoztatás bővülését is eredményezheti. A fejlesztések megvalósítása során elsődleges tekintettel kell lenni a városi közterületek környezettudatos, család- és klímabarát megújítására, azaz arra, hogy a beavatkozások területe alkalmas legyen a családok és a fiatalok számára szabadidejük hasznos eltöltéséhez, mindeközben a fejlesztések a környezeti fenntarthatóság követelményeit szolgálják, a városi zöld környezet megteremtéséhez, ezek gazdaságos fenntartásához járuljanak hozzá.

 

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg, összes elszámolható költség alapon3 , 13 453 millió Ft.

 

A felhívás teljes keretösszegének becsült támogatástartalma 12 780 millió Ft, amely mértéke minden esetben a támogatott projektek támogatási intenzitása alapján kerül odaítélésre.

Letölthető

Pályázat

Részletek

https://www.palyazat.gov.hu/top-212-16-zld-vros-kialaktsa-1


Vissza