2024. május 14. Bonifác napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Vidékjáró Családi Fesztivál volt a Városligetben

Hír

2016-04-17


„Le a cipővel” címmel egyedülálló családi fesztivált rendezett a hétvégén a Városligetben a Vidékjáró Kft. A háromnapos rendezvény keretében egy helyszínen, egy időben mutatkoz- nak be az ország izgalmasabbnál izgalmasabb téli-nyári kikapcsolódási lehetőségei a nagyközönség számára. Mindemellett számos interaktív program, gyermekrendezvény, kézműves foglalkozás, koncert és kézműves bemutató várta az érdeklődő családokat. 



„Le a cipővel” címmel egyedülálló családi fesztivált rendezett a hétvégén a Városligetben a Vidékjáró Kft. A háromnapos rendezvény keretében egy helyszínen, egy időben mutatkoz- nak be az ország izgalmasabbnál izgalmasabb téli-nyári kikapcsolódási lehetőségei a nagyközönség számára. Mind- emellett számos interaktív program, gyermekrendezvény, kézműves foglalkozás, koncert és kézműves bemutató várta az érdeklődő családokat.



A családi fesztiválon számos kézműves foglalkozás közül választhattak a gyerekek

A háromnapos fesztiválon valóságos gyerekparadicsommá változott a városligeti Napozórét, hiszen a különböző nyári programajánlatok mellett családbarát rendezvények, kézműves foglalkozások, tematikus udvarok, sport- és hangszerbemutatók, népzenei koncertek, táncházak várták a családokat. A rendezők menetlevéllel  kalauzolták körbe mindenkit a különböző látnivalókon, hogy véletlenül se maradjon le senki semmiről.

Amíg a gyerekek játszottak, a szüleik és tanáraik felkészülhettek a nyári szünetre, hiszen számos élményközpont, kalandpark, erdei iskola, látogatóközpont, gyermekbarát szálláshely, szálloda, fürdő vitte ki ajánlatait a rendezvényre. Az érdeklődők természetesen nemcsak a prospektusokat gyűjthették össze, hanem személyesen is megismerkedhetnek a programgazdákkal, akiktől egyedi kedvezményeket is kaphattak a vakációs ajánlatokra.

möszlap.hu








Vissza