2021. december 5. Vilma napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Vidékfejlesztési konferenciát rendez a MÖSZ Tiszatenyőn

Esemény

2014-05-21


A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2014 áprilisában és májusában „Háztáji gazdálkodás és öngondoskodás, helyi termelés kapcsolata az értékesítéssel, de kiváltképp a közétkeztetéssel” címmel konferencia sorozatot rendez a vidékfejlesztéssel kapcsolatos aktuális fejleményekről, pályázatokról, jó gyakorlatokról a polgármesterek számára. A konferencia sorozat legközelebbi állomása május 22-én, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszatenyőn lesz.A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2014 áprilisában és májusában „Háztáji gazdálkodás és öngondoskodás, helyi termelés kapcsolata az értékesítéssel, de kiváltképp a közétkeztetéssel” címmel konferencia sorozatot rendez a vidékfejlesztéssel kapcsolatos aktuális fejleményekről, pályázatokról, jó gyakorlatokról a polgármesterek számára. A konferencia sorozat legközelebbi állomása május 22-én, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszatenyőn lesz.

A konferencia programja:

10:00 – Megnyitó (Kazinczi István, Tiszatenyő Község polgármestere és Pelyhe József, a MÖSZ szakmai titkára)

10:10 – A 2014-2020-as időszakra történő felkészülés vidékfejlesztési szemmel (Dr. Barancsi Ágnes, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Jász-Nagykun-Szolnok megyei referense)

10:40 –  Fenntartható, bevételt teremtő Startmunka program Tiszatenyőn (Kazinczi István, Tiszatenyő Község polgármestere)

11:00 – Kérdések, észrevételek

11:10 – Helyszíni bejárás, gyakorlati bemutató

12:30 – Ebéd

A konferencia időpontja: 2014. május 22.

A konferencia helyszíne: Tiszatenyő, Szent István Általános Iskola (Petőfi út 6-8.)

(A rendezvényen jelen lesz a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárságának közfoglalkoztatásért felelős munkatársa is, aki készséggel válaszol kérdéseikre, észrevételeikre.)

A konferencia-sorozat további állomásai:

Május 27.          Rábaszentmihály (Győr-Moson-Sopron megye)

Május 28.          Záró konferencia: Gödöllő (Pest megye)

(A részletes programokat folyamatosan, a rendezvényeket megelőzően közöljük)

Letölthető tartalmak:

Program - Tiszatenyő 2014-05-22


Vissza