2021. december 5. Vilma napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

„Vidékfejlesztés és a környezetvédelem” – A MÖSZ és az Öko Water Management Kft. szakmai napja Darvason

Esemény

2015-08-24


A Magyar Önkormányzatok Szövetsége és az Öko Water Management Kft. „Vidékfejlesztés és környezetvédelem” címmel szakmai napot szervez 2015 szeptember 8-án, Darvason. A rendezvényen – többek között – a település- és a vidékfejlesztés helyi lehetőségeiről, az új vidékfejlesztési tervről, a 2015-ös közmunkaprogramokról, a hatósági engedélyeztetési eljárás átkerült feladatairól valamint a bio szennyvíztisztító telepek működéséről hangzanak majd el előadások. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége és az Öko Water Management Kft. „Vidékfejlesztés és környezetvédelem” címmel szakmai napot szervez 2015 szeptember 8-án, Darvason. A rendezvényen – többek között – a település- és a vidékfejlesztés helyi lehetőségeiről, az új vidékfejlesztési tervről, a 2015-ös közmunkaprogramokról, a hatósági engedélyeztetési eljárás átkerült feladatairól valamint a bio szennyvíztisztító telepek működéséről hangzanak majd el előadások.

A Konzultáció programja:

10:00 – Köszöntő (Olajos Mihály, a MÖSZ elnökségi tagja, Szentpéterszeg polgármestere)
10.10 – A település - és a vidékfejlesztés helyi lehetőségei (Buk György, Darvas polgármestere)
10.20 – Az új vidékfejlesztési terv (Csikász Gábor, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat referense)

10.35 – A közmunka program 2015-ben (Lőrincz Leó, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkári kabinetjének főtanácsadója)
10:50 – A hatósági engedélyeztetési eljárás átkerült feladatai (Borbélyné dr. Lassú Edina, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Hatósági osztályvezetője)

11:05 – Császárfa a zöld jövő növénye (Tasnádi Gábor, a Császárfa Kft. ügyvezetője)
11:15 – Az Öko Water Management Kft és a Csiff-Land Kft közös együttműködése a bio szennyvíztisztító telep megvalósításában. A szennyvíztisztító megtekintése és működésének bemutatása (Máté József, a Csiff-Land Kft. ügyvezető-tulajdonosa)
12:00 – Ebéd

A Konzultáció időpontja: 2015. szeptember 8.
A Konzultáció helyszíne: 4144. Darvas, Csiff-major

Letölthető tartalmak:
- A szakmai nap programja 
- Jelentkezési lap a szakmai napra  

 

 

 


Vissza