2024. március 29. Auguszta napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Tatán rendez vidékfejlesztési konferenciát a MÖSZ

Hír

2015-11-03


A Komárom-Esztergom megyei Tatán folytatja 2015. november 10-én „Vidékfejlesztés, mint fenntartható fejlődés” című konferencia-sorozatát a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ). A rendezvényen – többek között – az agrártámogatások új rendszeréről, az aktuális vidékfejlesztési pályázatokról, valamint a közfoglalkoztatásban rejlő lehetőségekről hallgathattak előadásokat a településvezetők.



A Komárom-Esztergom megyei Tatán folytatja 2015. november 10-én „Vidékfejlesztés, mint fenntart- ható fejlődés” című konferencia-sorozatát a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ). A rendezvényen – többek között – az agrártámogatások új rendszeréről, az aktuális vidékfejlesztési pályázatokról, valamint a közfoglalkoztatásban rejlő lehetőségekről hallgathattak előadásokat a településvezetők.

A konferencia programja:

9.30 – A fenntartható település, az önkormányzatok jelenlegi helyzete és jövőképe (Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnöke)

9.45 – A fenntartható település, avagy Tata „Az élővizek városa” (Michl József, Tata polgármestere)

10.00 – A Közös Agrárpolitika első éve, az agrártámogatások új rendszere (Horváth Zoltán, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Zala megyei kirendeltségének vezetője)

10.20 – A közmunka, mint a vidékfejlesztés egyik alapköve (Lőrincz Leó, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkári kabinet főtanácsadója)

10.40 – A MÖSZ támogatóinak bemutatkozása (Vodafone Zrt., S-Tér Kft., Császárfa Kft.)

11.10 – Konzultáció, kérdések, hozzászólások

12.10 – Ebéd

A konferencia időpontja: 2015. november 10., 9:30

A konferencia helyszíne: Tatai Közös Önkormányzati Hivatal (2890 Tata, Kossuth tér 1.)

Letölthető tartalmak:
- A konferencia programja 

 


Vissza