2024. április 25. Márk napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Szentkirályon rendez kistelepülési integrációs konzultációt a MÖSZ

Esemény

2016-10-20


A Magyar Önkormányzatok Szövet- sége (MÖSZ) 2016 október - novem- berben folytatja Hanns Seidel Ala- pítvány által támogatott kistelepülési integrációs konzultáció-sorozatát, amelynek következő helyszíne a Bács-Kiskun megyei Szentkirály. A konzultációk során olyan, a vidék Magyarországát leginkább foglalkoztató témakörök kerülnek megvitatásra, mint az önkormányzatok jelenlegi helyzete és jövőképe, valamint a közfoglalkoztatás vidékfejlesz- tésben és társadalmi integrációban betöltött szerepe.



A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2016 október - novemberben folytatja Hanns Sei- del Alapítvány által támogatott kistelepülési integrációs konzultáció-sorozatát, amelynek következő helyszíne a Bács-Kiskun megyei Szentkirály. A konzultációk során olyan, a vidék Magyarországát leginkább foglalkoztató témakörök kerülnek megvitatásra, mint az önkormányzatok jelenlegi helyzete és jövőképe, valamint a közfoglalkoztatás vidékfejlesztésben és társadalmi integ- rációban betöltött szerepe.

A találkozón Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke, Szabó Gellért, Szentkirály polgármestere, a Magyar Faluszövetség elnöke és Lőrinc Leó, a Belügyminisztérium főtanácsadója tartanak előadásokat, amelyeken egyebek mellett a kistelepülések előtt álló legfontosabb feladatok és kihívásokról, valamint a vidéki közfoglalkoztatás szerepéről, helyzetéről lesz szó. A megjelent polgármestereknek kérdések feltételére és tapasztalatcserére is lehetőségük lesz.

A konzultáció időpontja: 2016. október 25. 9.00 – 11.30 óra 

Helyszíne: Szentkirály, Faluház (6031 Szentkirály, Kossuth Lajos u. 18.)

Jelentkezés és további információ:  Vasas András (36/70 673 2462, vasas.andras@godollo.hu)

 


Vissza