2024. április 26. Ervin napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Megnyílt a Magyarország – Szlovákia – Románia - Ukrajna határon átnyúló együttműködési program 2014-2020 második pályázati felhívása

Hír

2017-06-01


Magyarország Miniszterelnöksége (mint Irányító Hatóság), a Szlovák Köztársaság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztériuma, Románia Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Minisztériuma, valamint Ukrajna Gazdaságfejlesztési és Kereskedelmi Minisztériuma (mint Nemzeti Hatóságok) 2017. május 17-én meghirdette a Magyarország – Szlovákia – Románia - Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program 2014-2020 második pályázati felhívását (HUSKROUA/1702).



A kiírás indikatív értéke 22 millió euró, amely 6 különböző prioritást támogat:

A helyi kultúra népszerűsítése és a történelmi örökségek megőrzése

Környezetvédelem és a klímaváltozás okozta hatások mérséklése

A mobilitás javítása a közlekedési infrastruktúra fejlesztésével

Infokommunkációs eszközök fejlesztése

A természeti és az emberi tevékenység okozta katasztrófák megelőzése

Az egészségügy fejlesztésére irányuló tevékenységek támogatása

A felhívás során olyan pályázatok benyújtására van lehetőség, amely tartalmazhat infrastrukturális elemeket és/vagy szoft tevékenységeket, valamint megfelel a Programban meghatározott feltételeknek.


Jelen pályázati felhívásban Magyarország részéről Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye az elérhető terület.

A pályázati felhívás egyfordulós és 2017. szeptember 15-ig, közép-európai idő szerint 14.00 óráig áll nyitva, amely határidő a pályázatok online felületen történő benyújtását jelenti. Egyúttal felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az értékelés alapjául az online felületen benyújtott pályázat kerül figyelembevételre.

A pályázati felhívás részletes szabályait, a támogatásra jogosult területet, az elszámolhatósági és benyújtási szabályokat, valamint a pályázatértékelési eljárás részleteit a Pályázati Útmutatóban található és letölthető a teljes pályázati csomag:

 

https://huskroua-cbc.eu/calls/2nd-call-for-proposals

 

A pályázati felhívás nyelve az angol, amely egyben a program hivatalos munkanyelve is.

Pályázat letölthető:

https://www.palyazat.gov.hu/megnylt-a-magyarorszg-szlovkia-romnia-ukrajna-eni-hatron-tnyl-egyttmkdsi-program-2014-2020-msodik-plyzati-felhvsa

/Forrás: palyazat.gov.hu/


Vissza