2024. április 20. Tivadar napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Mánfán rendezi meg következő kistelepülési konzultációját a MÖSZ

Esemény

2016-11-09


A Magyar Önkormányzatok Szövet- sége 2016. október - novemberben folytatja Hanns Seidel Alapítvány által támogatott kistelepülési integrá- ciós konzultáció-sorozatát, amelynek következő helyszíne a Baranya megyei Mánfa. A konzultációk során olyan, a vidék Magyarországát leginkább foglalkoztató témakörök kerülnek megvitatásra, mint az önkormányzatok jelene és jövője, illetve a közfoglalkoztatás.



A Magyar Önkormányzatok Szö- vetsége 2016. október - november- ben folytatja Hanns Seidel Alapít- vány által támogatott kistelepülési integrációs konzultáció-sorozatát, amelynek következő hely- színe a Baranya megyei Mánfa. A konzultációk során olyan, a vidék Magyarországát leginkább foglalkoztató témakörök kerülnek megvitatásra, mint az önkormányzatok jelene és jövője, illetve a közfoglalkoztatás.

A találkozón Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke, Hohn Krisztina, Mánfa polgármestere és Lőrinc Leó, a Belügyminisztérium főtanácsadója tartanak előadásokat, amelyeken egyebek mellett a kistelepülések előtt álló legfontosabb feladatok és kihívásokról, valamint a vidéki közfoglalkoztatás szerepéről, helyzetéről lesz szó. A megjelent polgármestereknek kérdések feltételére és tapasztalatcserére is lehetőségük lesz.

A konzultáció időpontja: 2016. november 11. 10.00 – 12.00 óra

Helyszíne: Mánfa, Polgármesteri Hivatal (7304 Mánfa, Fábián B. u. 58.)

Jelentkezés és további információ: Vasas András (36/70 673 2462, vasas.andras@godollo.hu)

 

 


Vissza