2021. december 5. Vilma napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Magyarország települései beköltöztek a WestEndbe – Országos címerkiállítás 2014. február 20-tól

Hír

2014-02-11


Országos címerkiállítás nyílik 2014. február 20-án hazánk legforgalmasabb „piacterén”, a WestEnd City Centerben. A rendezvényen – amely egyedülálló bemutatkozási lehetőséget teremt a hazai falvaknak, községeknek, városoknak és kerületeknek – valamennyi magyar megyét képviselik települések címereikkel. A kiállítás védnöke: Demján Sándor, TriGranit Zrt. elnöke, Vizi E. Szilveszter, Magyarország Barátai Alapítvány elnöke és Gémesi György, Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke.Országos címerkiállítás nyílik 2014. február 20-án hazánk legforgalmasabb „piacterén”, a WestEnd City Centerben. A rendezvényen – amely egyedülálló bemutatkozási lehetőséget teremt a hazai falvaknak, községeknek, városoknak és kerületeknek – valamennyi magyar megyét képviselik települések címereikkel. A kiállítás védnöke: Demján Sándor, TriGranit Zrt. elnöke, Vizi E. Szilveszter, Magyarország Barátai Alapítvány elnöke és Gémesi György, Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke.

Nagyszabású címerkiállítás nyílik az évi több mint 20 millió látogatót fogadó budapesti WestEnd City Centerben, ahol több száz város, község, falu és kerület képviselteti magát az ország minden pontjáról. A WestEnd City Center és a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) koordinálásával szervezett tárlaton a címerek történelmi üzenetén, keletkezésük történetén túl a résztvevő falvak, települések, városok életével, kulturális gazdagságaival, turisztikai látványosságaival, színes programjaikkal, rendezvényeikkel is megismerkedhetnek a látogatók.


A kiállítás hivatalos megnyitójára 2014. február 20-án, 15.00 órakor kerül sor a WestEnd City Center földszintjén, a Ferdinánd téren, ahol ünnepélyes keretek között a kiállításon címereikkel résztvevő települések polgármesterei, delegációi is jelen lesznek a tárlat rendezői és védnökei mellett.

Forrás: Magyar Polgármester Online

 

 

 


Vissza