2021. december 5. Vilma napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Magyar Polgármesterek X. Világtalálkozója Gödöllőn

Hír

2014-03-09


A Magyar Önkormányzatok szövetsége 2014. június 28-29-én tizedik alkalommal rendezi meg a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóját Gödöllőn, a Királyi Kastély Lovardájában. A rendezvénynek – amelynek plenáris és szekcióülésein ismét az önkormányzatiság legfontosabb, legaktuálisabb kérdései kerülnek napirendre – Dr. Paczolay Péter, a Magyar Alkotmánybíróság elnöke vállalta el a találkozó fővédnöki tisztét.A Magyar Önkormányzatok szövetsége 2014. június 28-29-én tizedik alkalommal rendezi meg a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóját Gödöllőn, a Királyi Kastély Lovardájában. A rendezvénynek – amelynek plenáris és szekcióülésein ismét az önkormányzatiság legfontosabb, legaktuálisabb kérdései kerülnek napirendre – Dr. Paczolay Péter, a Magyar Alkotmánybíróság elnöke vállalta el a találkozó fővédnöki tisztét.


A kétnapos találkozó június 28-án plenáris üléssel kezdődik, majd délután három szekcióülés várja az érdeklődőket, a települések fenntartható fejlődése, a visegrádi országok önkormányzati szövetségei és testvérvárosai, valamint településüzemeltetés, közszolgáltatás, energiapolitika, környezetvédelem témakörökben. Másnap ismét plenáris üléssel folytatódik a találkozó, s ennek keretében vehetik át a Polgármesteri Ezüstlánc, illetve Arany Pecsétgyűrű díjakat a kiemelkedő munkát végzett polgármesterek.

A találkozó tervezett programja – a további részletes információkat tartalmazó meghívóval és a jelentkezési lappal együtt – a letölthető tartalmak között található. A végleges program kialakulását a www.moszlap.hu és a www.magyarpolgarmester.hu oldalakon nyomon követhetik, továbbá a Magyar Polgármester Online heti elektronikus hírlevele is folyamatosan tájékoztat majd a változásokról.

A rendezvény kiemelt támogatója:
Raiffeisen Bank Kiemelt együttműködő partnerünk:
Konrad Adenauer Stiftung


A rendezvény támogatói:

Robert Bosch Kft. – Galax Kft.  – Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány – Magyar Turizmus Zrt. – MOL Nyrt. – ELMŰ-ÉMÁSZ – Öko Water Management Kft. – S-TÉR Kft. – Hofeka Kft. – Enerin Kft. Profirent Kft. – Barabás Téglakő Kft.   – New Energy Investment Zrt. – Tempus Közalapítvány –  Iszapfaló Kft.  – O.K. Partner Zrt. – MEVA-HU Kft. – POI Partner Terminál Üzemeltető Kft.      

   

     

 

     
    

        

  
                 
     

Vissza