2024. május 15. Zsófia, Szonja napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Magyar Polgármesterek Szövetsége létrehozását kezdeményezi Gémesi György

Hír

2015-12-02


Gémesi György a MÖSZ 25 éves jubileumi rendezvényen a települési érdekek erőteljesebb érvényesítése céljából kezde- ményezte a Magyar Polgármesterek Szövetsége létrehozását, amelyhez várja a magyarországi és határon túli polgármesterek, alpolgármesterek csatlakozását. A létrehozandó Magyar Polgármesterek Szövetséghez pártpolitikától függetlenül bárki csatlakozhat. 



Gémesi György a MÖSZ 25 éves jubileumi rendezvényen a települési érdekek erőteljesebb érvényesítése céljából kezde- ményezte a Magyar Polgármesterek Szövetsége létrehozását, amelyhez várja a magyarországi és határon túli polgármes- terek, alpolgármesterek csatlakozását. A létrehozandó Magyar Polgármesterek Szövetséghez pártpolitikától függetlenül bárki csatlakozhat.

Elsősorban a polgármesterekhez telepített feladatok ellátásához szükséges szakmai, etikai és anyagi feltételek biztosításáért, javításáért áll ki és a szakmai érdekérvényesítés erősítését tűzi ki célul.

A november 18-ai ünnepi rendezvényen a Belügyminisztérium képviseletében Farkasné dr. Gasparics Emese kiemelte azt a szándékot, hogy a polgármesterek hatásköreit a jövőben erősíteni szeretnék.

Letölthető tartalmak 
- Szándéknyilatkozat csatlakozáshoz

 

 


Vissza