2024. május 16. Mózes, Botond napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Levegő után kapkodnak a helyi önkormányzatok – Hogyan látja Schmidt Jenő és Gémesi György az önkormányzatiság jelenét és jövőjét?

Hír

2016-02-21


Fordulat nélkül megszűnhet a helyi demokrácia az önkor- mányzati szövetségek Magyar Nemzetnek nyilatkozó vezetői szerint. Schmidt Jenő óva inti a kabinetet eddigi feladataik további központosításától. A TÖOSZ elnöke, Tab fideszes polgármestere szerint a mohóság mélybe ránt, ezért tárgya- lásokat szorgalmaz. Gémesi György, a MÖSZ elnöke, Gödöllő független vezetője viszont úgy látja: a kialakuló pártpolitikai-finanszírozási gyámságot ma már csak egy új politikai erő megjelenése oldhatná fel.



Fordulat nélkül megszűnhet a helyi demokrácia az önkormányzati szövetségek Magyar Nemzetnek nyilatkozó vezetői szerint. Schmidt Jenő óva inti a kabinetet eddigi feladataik további központosításától. A TÖOSZ elnöke, Tab fideszes polgármestere szerint a mohóság mélybe ránt, ezért tárgyalásokat szorgalmaz. Gémesi György, a MÖSZ elnöke, Gödöllő független vezetője viszont úgy látja: a kialakuló pártpolitikai-finanszírozási gyámságot ma már csak egy új politikai erő megjelenése oldhatná fel.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: Magyar Nemzet


Vissza