2024. május 26. Fülöp, Evelin napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Kozárdon tart vidékfejlesztési konferenciát a MÖSZ

Esemény

2015-11-16


A Nógrád megyei Kozárdon folytatja 2015. december 1-jén „Vidékfejlesztés, mint fenntartható fejlődés” című konferencia-sorozatát a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ). A rendezvényen – többek között – az agrártámogatások új rendszeréről, az aktuális vidékfejlesztési pályázatokról és a közfoglalkoztatásban rejlő lehetőségekről hallgathattak előadásokat a településvezetők.A Nógrád megyei Kozárdon folytatja 2015. december 1-jén „Vidékfejlesztés, mint fenntartható fejlődés” című konferencia-sorozatát a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ). A rendezvényen – többek között – az agrártámogatások új rendszeréről, az aktuális vidékfejlesztési pályázatokról és a közfoglalkoztatásban rejlő lehetőségekről hallgathattak előadásokat a településvezetők.

A konferencia programja:

9.30 – A fenntartható település, az önkormányzatok jelenlegi helyzete és jövőképe (Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnöke)

9.45 – A fenntarthatóan fejlődő település, avagy Kozárd 2002 óta (Dr. Hajasné Banos Márta, Kozárd polgármestere)

10.00 – A Közös Agrárpolitika első éve, az agrártámogatások új rendszere (Mészáros László, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Nógrád megyei kirendeltségének vezetője)
10.20 – A közmunka, mint a vidékfejlesztés egyik alapköve (Lőrincz Leó, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkári kabinet főtanácsadója)

10.40 – Minden önkormányzatnak jár a figyelem – Bemutatkozik a Vodafone Zrt. (A Vodafone Zrt. képviselője)

10.55 –  Építsünk egyedi játszóteret – Bemutatkozik az S-Tér Kft. (Makádi Orsolya, az S-Tér Kft. kereskedelmi igazgatója)

11.10 – Konzultáció, kérdések, hozzászólások

12.10 – Ebéd

A konferencia időpontja: 2015. december 1., 9:30

A konferencia helyszíne: Kozárd, Faluház (3053 Kozárd, Fő út. 12.)

Letölthető tartalmak:
- A konferencia programja 
- Meghívó  
- Jelentkezési lap  Vissza