2024. május 15. Zsófia, Szonja napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Kistelepülési integrációs konzultációk a vidékfejlesztés, a közfoglalkoztatás és a társadalmi felzárkóztatás aktuális kérdéseiről

Hír

2016-03-08


A Magyar Önkormányzatok Szövet- sége 2016-ban is megrendezi vidéki kistelepülési integrációs konzultáció- sorozatát. A rendezvénysorozat tava- szi helyszínei: Nagyréde (Heves megye), Jánoshida (Jász-Nagykun-Szolnok megye), Etyek (Fejér megye), Sárisáp (Komá- rom-Esztergom megye), Rimóc (Nógrád megye), Kistokaj (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Mosonudvar (Győr-Moson-Sopron megye), Zalaszántó (Zala megye), Kübekháza (Csongrád megye) és Berettyóújfalu (Hajdú-Bihar megye). 



A Magyar Önkormányzatok Szövetsége 2016-ban is megrendezi vidéki kistelepülési integrációs konzultáció-sorozatát. A rendez- vénysorozat tavaszi helyszínei: Nagyréde (Heves megye), Jánoshida (Jász-Nagykun-Szolnok megye), Etyek (Fejér megye), Sárisáp (Komárom-Esztergom megye), Rimóc (Nógrád megye), Kistokaj (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Mosonudvar (Győr-Moson-Sopron megye), Zalaszántó (Zala megye), Kübekháza (Csongrád megye) és Berettyóújfalu (Hajdú-Bihar megye).

A rendezvénysorozat keretében a vidékfejlesztés, a közfoglalkoztatás és a társadalmi felzárkóztatás aktuális kérdéseiről, valamint a mindezekhez kapcsolódó pályázati lehetőségekről hallhatnak előadásokat a településvezetők. Mindemellett akiknek kérdések feltételére és konzultációra is nyílik majd lehetőség.

moszlap.hu  


Vissza