2024. május 26. Fülöp, Evelin napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Jubileumi emléklapot kapott a MÖSZ a TÖOSZ-tól

Hír

2014-06-12


A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) nemzetközi workshoppal egybekötött jubileumi küldöttgyűlésen emlékezett meg megalakulásának 25. évfordulójáról, 2014. június 12-én, Százhalombattán. Az ünnepségen a TÖOSZ elnöksége jubileumi emléklappal fejezte ki elismerését a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) a magyar önkormányzati érdekek képviselete és a szövetségek közötti együttműködés során kifejtett tevékenységéért. Az elismerést Dr. Fábián Zsolt, a MÖSZ főtitkára vette át.A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) nemzetközi workshoppal egybekötött jubileumi küldöttgyűlésen emlékezett meg megalakulásának 25. évfordulójáról, 2014. június 12-én, Százhalombattán. Az ünnepségen a TÖOSZ elnöksége jubileumi emléklappal fejezte ki elismerését a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) a magyar önkormányzati érdekek képviselete és a szövetségek közötti együttműködés során kifejtett tevékenységéért. Az elismerést Dr. Fábián Zsolt, a MÖSZ főtitkára vette át.


 
Zongor Gábor, a TÖOSZ és Fábián Zsolt, a MÖSZ főtitkára a jubileumi emléklappal  

A rendezvény a TÖOSZ küldöttgyűlésének szakmai részével, a Norvég Alap támogatásával megvalósuló, a „Harmadik oldali erőszak megelőzése helyi szinten” elnevezésű projekt konferenciájának plenáris ülésével kezdődött, amelynek felkért hozzászólói alapvetően a méltányos munka és a háromoldalú párbeszéd témakörében  fejtették ki álláspontjukat. Az eseményen részt vett Tove Skarstein, a Norvég Királyság magyarországi nagykövete is.

Az ülést követően az elnökség nevében Dr. Zongor Gábor, a TÖOSZ főtitkára köszöntötte a küldötteket és a megjelent vendégeket, majd a napirendek megszavazása után Schmidt Jenő, a TÖOSZ elnöke összegezte az elmúlt év tapasztalatait, beszámolt a szövetség tevékenységéről.

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége a küldöttgyűlés zárásaként elismeréseket és a TÖOSZ ez évi kitüntetéseit, valamint a huszonöt éves jubileum alkalmából elismerő kitüntetéseket adományozott. Elismerésben részesültek a társszövetségek, a szövetség alapításának idején és jelenleg is tag 64 települési önkormányzat, a jelenlegi és korábbi TÖOSZ elnökök, társelnökök, FEB elnökök, illetve azon alapító tanácselnökök, akik jelenleg is polgármesterek.

A TÖOSZ elnöksége jubileumi emléklappal fejezte ki elismerését a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) is, a magyar önkormányzati érdekek képviselete és a szövetségek közötti együttműködés során kifejtett tevékenységéért. Az elismerést Dr. Fábián Zsolt, a MÖSZ főtitkára vette át.

A kitüntetettek teljes névsora: ITT olvasható

Forrás: toosz.hu - Magyar Polgármester Online


Vissza