2024. május 26. Fülöp, Evelin napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Jön a Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozója

Esemény

2016-04-24


A Magyar Önkormányzatok Szövet- sége az év kiemelt önkormányzati eseményeként 2016. június 24-25-én megrendezi a Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozóját, amelynek fő helyszíne a Gödöllői Királyi Kastély Lovarda terme lesz. A találkozó fő témája az önkormányzatok jelene és jövője határainkon innen és túl. A rendezvényen ez alkalommal is átadásra kerülnek a Pol- gármesteri Ezüstlánc díj, valamint Polgármesteri Aranygyűrűk, a kiemelkedő polgármesteri munkát végző településvezetők számára.A Magyar Önkormányzatok Szövetsége az év kiemelt ön- kormányzati eseményeként 2016. június 24-25-én megren- dezi a Magyar Polgármes- terek XI. Világtalálkozóját, amelynek fő helyszíne a Gödöllői Királyi Kastély Lovarda terme lesz. A találkozó fő témája az önkormányzatok jelene és jövője határainkon innen és túl. A rendezvényen ez alkalommal is átadásra kerülnek a Polgár- mesteri Ezüstlánc díj, valamint Polgármesteri Aranygyűrűk, a kiemelkedő polgármesteri munkát végző településvezetők számára.

A találkozó fő témája az önkormányzatok jelene és jövője határainkon innen és túl, az önkormányzatok szempontjából kiemelt érdeklődésű témakörök, például környezetvédelem, közoktatás, ASP, a határ-menti és határon átnyúló együttműködések (2014-2020); az EU források és támogatási feltételek.

A rendezvény keretében a panelbeszélgetések hangzanak el az önkormányzatok jelenéről és jövőjéről, a vidékfejlesztés, településüzemeltetés önkormányzati jó gyakorlatairól, a környezetvédelemről és a hulladékgazdálkodásról.

A rendezvényen ez alkalommal is átadásra kerülnek a Polgármesteri Ezüstlánc díj, valamint Polgármesteri Aranygyűrűk, a kiemelkedő polgármesteri munkát végző településvezetők számára.

A találkozó valamennyi programja térítésmentes, az étkezés a programok idején mindenki számára biztosított lesz.

A Világtalálkozó záró napján – június 25-én délután – fakultatív programokon vehetnek rész polgármesterek: megnézhetik Gödöllő nevezetességeit, illetve részt vehetnek a Múzeumok éjszakája eseményein. Este a Magyar Szabadság Napja ünnepi, szabadtéri műsorát, az Experidance táncegyüttes Világok vándorai című zenés előadását tekinthetik meg a résztvevők.

A rendezvényre a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a mosz@godollo.hu email címre való elküldésével lehet, 2016. június 6-ig. A Világtalálkozóval, programokkal kapcsolatos kérdésekkel, egyeztetésekkel összefüggésben Sándor Zsuzsanna (Tel: +36/28 529 136, mobil: +36/20 569 4319, e-mail: mosz@godollo.hu) tud bővebb információval szolgálni.

Letölthető tartalmak:
- Meghívó - Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozója
- Magyar Polgármesterek XI.Világtalálkozója 
- Program - Június 25., Gödöllő  
- Jelentkezési Lap - Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozója  


Vissza