2024. május 14. Bonifác napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Javaslatkérés polgármesteri elismerések adományozásához

Hír

2016-04-26


Közeleg az év kiemelt önkormányzati eseménye, a Magyar Polgármesterek XI. Világtalálkozója, amelyet 2016. június 24-én, Gödöllőn rendez meg a Magyar Önkormányzatok Szövetsége. A találkozón ez alkalommal is átadásra kerülnek a kiemelkedő polgármesteri munka elismerésére alapított Ezüstlánc és Aranygyűrű díjak, ezért a MÖSZ arra kér minden polgármestert, hogy amennyiben úgy gondolja, szívesen javasolná az elismerésre polgármester társát, javaslatát indokolással együtt juttassa el a Szövetség számára.



Közeleg az év kiemelt önkormányzati eseménye, a Magyar Polgármesterek XI. Világtalálko- zója, amelyet 2016. június 24-én, Gödöllőn rendez meg a Magyar Önkormányzatok Szövet- sége. A találkozón ez alkalommal is átadásra kerülnek a kiemelkedő polgármesteri munka elismerésére alapított Ezüstlánc és Aranygyűrű díjak, ezért a MÖSZ arra kér minden polgármestert, hogy amennyiben úgy gondolja, szívesen javasolná az elismerésre polgármester társát, javaslatát indokolással együtt juttassa el a Szövetség számára.

A Magyar Önkormányzatok Szövetségéhez 2016. május 20-ig várja a javaslatokat a 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7. vagy a mosz@godollo.hu email címre.

moszlap.hu


Vissza