2024. május 26. Fülöp, Evelin napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Információs napok: Nő az esély

Hír

2017-03-14


EFOP-1.1.3-17 pályázati felhívás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs nap sorozatot szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett „Nő az esély – foglalkoztatás” /EFOP-1.1.3-17/ felhíváshoz kapcsolódóan.A rendezvények célja, hogy segítséget nyújtsanak az EFOP-1.1.3-17 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.
 

Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás:

-       célja, szakmai tartalma és elvárásai

-       a pénzügyi feltételek és a költségvetés

-       illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvények keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el: online jelentkezési lap
 

A rendezvények tervezett időpontjai és helyszínei:

2017. március 28. Pécs

2017. március 30. Miskolc

2017. április 05. Budapest

2017. április 06. Békéscsaba

A jelentkezési lap egy időben csak 3 fő jelentkezését teszi lehetővé, amennyiben négy vagy több fő jelentkezését szeretnék leadni, az űrlapot még egyszer meg lehet nyitni a fenti hivatkozáson, és a többi jelentkező adatait is be lehet írni.
 

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. március 20. (hétfő) 14:00 óráig várják. Az információs napok helyszíneinek címeit, illetve az előzetes részletes programterveket a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldjük, közvetlenül a jelentkezőknek.
 

A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudják fogadni.

Szíves megértésüket köszönjük, várjuk Önöket információs napunkon.
 

Részletek

https://www.palyazat.gov.hu/informcis-napok-az-efop-113-17-szm-plyzati-felhvs-kapcsn
 

Pályázat letölthető:

https://www.palyazat.gov.hu/efop-113-17-n-az-esly-foglalkoztats-1


Vissza