2021. december 5. Vilma napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Gádoroson zárul a MÖSZ és a MÚOSZ sajtókommunikációs konferencia-sorozata

Esemény

2013-09-27


A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a Konrad Adenauer Stiftung együttműködésével háromállomásos konferencia-sorozatot rendez 2013 szeptemberében és októberében „Helyi sajtó és az országos média viszonya - sajtókommunikáció szerepe a helyi viszonyok között” címmel. A rendezvénysorozat harmadik, befejező állomása október 16-án, a Békés megyei Gádoroson lesz.A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a Konrad Adenauer Stiftung együttműködésével háromállomásos konferencia-sorozatot rendez 2013 szeptemberében és októberében „Helyi sajtó és az országos média viszonya - sajtókommunikáció szerepe a helyi viszonyok között” címmel. A rendezvénysorozat harmadik, befejező állomása október 16-án, a Békés megyei Gádoroson lesz.

A MÖSZ és a MÚOSZ 2012-ben rendezett első alkalommal közösen szervezett konferenciát a helyi sajtó és az önkormányzati kommunikáció szerepéről, amelynek sikere hívta létre az idei évben megrendezésre kerülő - három alkalomból álló - konferencia-sorozatot. A konferencia-sorozat harmadik állomása október 16-án, Gádoroson lesz.

A rendezvényekre a szervezők várják a téma iránt érdeklődő önkormányzati szakembereket, a sajtó munkatársait, a helyi és országos média képviselőit, helyi és országos lapok, folyóiratok munkatársait és természetesen az önkormányzatok képviselőit, akik sok esetben a helyi hírek forrásai.


A gádorosi konferencia programja:

9.30 – Regisztráció
10.00 – Bevezető előadás (Dr. Prozlik László, Gádoros polgármestere)
10.20 – Felkészülés interjúra, kapcsolat a sajtóval (Tóth Károly, a MÚOSZ elnöke)
10.40 – A helyi lapok szerepe az önkormányzati kommunikációban (Kleer László, a MÚOSZ elnökségi tagja)
11.00 – Három az egyben – így működik egy helyi médium integrált szerkesztősége (Irimiás László, az Orosházi Média Kft. ügyvezető-főszerkesztője)
11.20 – Print, online, tévé – Hogyan kerüljünk bele a hírekbe? (Melega Krisztián, az Orosházi Média Kft. ügyvezető-helyettese)
11.40 – Kérdések, hozzászólások
12.30 – Összegzés
12.40 Fogadás

A rendezvény időpontja: 2013. október 16.

A rendezvény helyszíne: Gádoros Polgármesteri Hivatal (Kossuth Lajos utca 16.)

A rendezvényen történő részvétel térítésmentes.

Regisztráció: a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével. (Egy jelentkezési lapon több személy jelentkezését is regisztrálható.)

További információ: Sándor Zsuzsanna, a MÖSZ titkára (20/ 569-4319, mosz@godollo.hu)

Letölthető tartalmak:

Konferencia program Gádoros 2013 10 16. DOCX 

Jelentkezési lap Gádoros 2013-10-16. DOCX 
 


Vissza