2024. július 27. Olga, Liliána napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

„Életet építünk” – Biológiai szennyvíztisztítás és Bio fürdőtavak az Öko Water Management Kft. segítségével

Hír

2014-06-22


2014. június 28-29.-én kerül megrendezésre Gödöllőn, a Magyar Polgármesterek X. Világtalálkozója, melynek kapcsán kérdezzük Reisert Lászlót, az ÖKO WATER  Management Kft. tulajdonosát.



2014. június 28-29.-én kerül megrendezésre Gödöllőn, a Magyar Polgármesterek X. Világtalálkozója, melynek kapcsán kérdezzük Reisert Lászlót, az ÖKO WATER  Management Kft. tulajdonosát.

- Önök is részt vettek márciusban az itt megrendezett konferencián, ahol bemutatták a biológiai, gyökérzónás szennyvíztisztítási rendszer működését. Most újra találkozhatunk Gödöllőn. Milyen volt az érdeklődés a biológiai rendszerrel kapcsolatban?

- A márciusi bemutatkozás jól sikerült. Több, technológiánk iránt fogékony önkormányzat is megkeresett bennünket, mind a helyszínen, mind honlapunkon keresztül. A kapcsolatfelvételt követően több projektünk is folyamatban van. Tartanak a helyszín kiválasztások, pályázatfigyelések és lassan elindulnak a tervezési munkák is. Az általunk tapasztalt érdeklődés arra sarkallt bennünket, hogy ezen, a volumenében nagyobb rendezvényen is részt vegyünk.

- A konferencia időtartama alatt párhuzamosan, Önkormányzati Szakkiállításon vehetnek részt az ide ellátogatók, a Gödöllői Királyi Kastély Lovarda udvarában. Önök mivel készültek a kiállításra?

- Standunkon mindkét napon bemutatjuk a cégünk által képviselt biológiai rendszereket. A biológia szennyvíztisztítókról és a bio fürdőtavakról filmekben adunk ízelítőt az érdeklődőknek. Tájékoztató prospektusaink és egy kis meglepetés várja a hozzánk ellátogatókat. Szívesen adunk részletesebb, a specialitásokat figyelembe vevő felvilágosítást azoknak, akik személyesen felkeresnek bennünket. Június 28-án, a konferencián (szekció terem I.) Bakos Ilona tart előadást az ÖKO WATER Management Kft. képviseletében. Várunk szeretettel mindenkit! Addig is bővebb információt kaphatnak honlapunkon www.okowater.hu.

- Köszönöm az interjút!

- Találkozunk június 28-án és 29-én, Gödöllőn!

 Vanka Anita


Vissza