2024. május 8. Mihály napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Együttműködési megállapodást kötött a MÖSZ és a MaSzeSz

Hír

2016-11-29


A Budapest Water Summit Vízipari Szakkiállítás keretében tartott szakmai megbeszélést Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ), Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövet- sége (TÖOSZ) és Kovács Károly, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) elnöke. A találkozó során megvitatták a települési vízgazdál- kodás kihívásait és egyúttal együttműködési megállapodást aláírására került sor a MÖSZ és a MaSzeSz között. 



A Budapest Water Summit Vízipari Szakkiállítás keretében tartott szakmai megbeszélést Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ), Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) és Kovács Károly, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) elnöke. A találkozó során megvitatták a települési vízgazdálkodás kihívásait és egyúttal együttműködési megállapodást aláírására került sor a MÖSZ és a MaSzeSz között.



Kovács Károly, a MaSzeSz és Gémesi György, a MÖSZ elnöke aláírják a megállapodást

A két szervezet közötti kapcsolattartást, az együttműködés tartalommal való megtöltését és továbbfejlesztését Sinka Attila (MaSzeSz) és Fábián Zsolt (MÖSZ) főtitkárok koordinálják.



A MÖSZ, a TÖOSZ és a MaSzeSz vezetői a találkozón

möszlap.hu


Vissza