2024. április 29. Péter napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Az önkormányzatok aktuális problémáitól a közfoglalkoztatásig – Kistelepülési integrációs konferenciák négy dunántúli megyében

Hír

2016-05-05


A Vas megyei Csákánydoroszlón, a Győr-Moson-Sopron megyei Moson- udvaron, a Zala megyei Zalaszántón és a Somogy megyei Lengyeltótiban folytatódott a Magyar Önkormány- zatok Szövetsége (MÖSZ) Hanns Seidel Alapítvány által támogatott kistelepülési integrációs konferencia-sorozata. A rendezvénye- ken a magyar önkormányzatiság jelenéről és a jövőjét érintő legfontosabb eseményekről, valamint a 2016. évi közfoglalkoz- tatási programról hangzottak el előadások és konzultációk.



A Vas megyei Csákánydoroszlón, a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonudvaron, a Zala megyei Zalaszántón és a Somogy megyei Lengyeltótiban folytatódott a Magyar Ön- kormányzatok Szövetsége (MÖSZ) Hanns Seidel Alapítvány által támogatott kistelepülési integrációs konferencia-soro- zata. A rendezvényeken a magyar önkormányzatiság jele- néről és a jövőjét érintő legfontosabb eseményekről, valamint a 2016. évi közfoglalkoztatási programról hangzottak el előadások és konzultációk. 



Gémesi György az önkormányzatokat érintő aktuális problé- mákat ecseteli a zalaszántói konzultáción 




 
 
 














Vissza