2024. április 20. Tivadar napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

A Településfejlesztési Szövetség idén is meghirdeti a Településfejlesztési Díjat

2023-03-09


A nevezés nyitott önkormányzatok, önkormányzati cégek előtt, amelyek különösen büszkék valamely településfejlesztés terén 2022-ben befejezett projektjükre.
A nevezéshez a honlapunkon megtalálható Nevezési adatlap kitöltése szükséges, amelyhez a projektet legjobban bemutató maximum 5 db képet .jpg vagy .jpeg formátumban lehet csatolni. Ezen felül link formájában csatolhatók további anyagok, videók. A dokumentumokat e-mailben 2023. március 22-ig várják munkatársaink az info@telepulesfejlesztes.eu címen.
Azon túl, hogy egy pályázó több projekttel is nevezhet, egy projekt több kategóriában is indítható. A komplex projektek esetén egyszerre több kategória is jelölhető, aminek jelölésére a másodlagos és harmadlagos kategóriák szolgálnak.
A nevezési kategóriák:
I. KATEGÓRIA: KÖZÖSSÉGFEJLESZTÉS
II. KATEGÓRIA: SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS
III. KATEGÓRIA: INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉS
Az egyes projektek összehasonlíthatósága érdekében három településméret kategóriában indulnak a nevezők:
főváros, fővárosi kerület és megyei jogú város
város
község
A Szövetség a díjkiosztót személyes rendezvény formájában tartja meg előre láthatólag 2023. májusában.
A Településfejlesztési Díj egyúttal Szövetségünk tisztelgése elkötelezett, kemény munkájuk előtt. Biztatjuk az önkormányzati kollégákat a nevezésre, hogy minél többen megismerhessék azokat az értékeket, amelyeket munkájuk során teremtenek.
https://telepulesfejlesztes.eu/telepulesfejlesztesi_dij?fbclid=IwAR3oYXg1jpRmmoaO33rdogSCtRi5TRtnpd-m0ts5MKoO6u5nU-LsW5fC0UU



Vissza