2021. december 5. Vilma napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

A sajtókommunikáció szerepe a helyi viszonyok között – Konferencia-sorozatot indít a MÖSZ és a MÚOSZ

Hír

2013-09-02


A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), a Konrad Adenauer Stiftung együttműködésével  háromállomásos konferencia-sorozatot rendez 2013 szeptemberében és októberében „Helyi sajtó és az országos média viszonya – sajtókommunikáció szerepe a helyi viszonyok között” címmel. A rendezvénysorozat első állomása szeptember 11-én, Balatonlellén lesz.A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) a Konrad Adenauer Stiftung együttműködésével háromállomásos konferencia-sorozatot rendez 2013 szeptemberében és októberében „Helyi sajtó és az országos média viszonya – sajtókommunikáció szerepe a helyi viszonyok között” címmel. A rendezvénysorozat első állomása szeptember 11-én, Balatonlellén lesz.A MÖSZ és a MÚOSZ 2012-ben rendezett első alkalommal közösen szervezett konferenciát a helyi sajtó és az önkormányzati kommunikáció szerepéről, amelynek sikere hívta létre az idei évben megrendezésre kerülő – három alkalomból álló – konferencia-sorozatot. A konferencia-sorozat első állomása szeptember 11-én, Balatonlellén lesz, majd szeptember 18-án Kistokajban, október 16-án pedig Gádorosban tartanak konferenciákat.

A rendezvényekre a szervezők várják a téma iránt érdeklődő önkormányzati szakembereket, a sajtó munkatársait, a helyi és országos média képviselőit, helyi és országos lapok, folyóiratok munkatársait és természetesen az önkormányzatok képviselőit, akik sok esetben a helyi hírek forrásai.

A balatonlellei konferencia programja:

9.30 – Regisztráció

10.00 – Köszöntő (Gémesi György, a MÖSZ elnöke és Kenéz István Imre, Balatonlelle polgármestere)

10.20 – Felkészülés interjúra, kapcsolat a sajtóval (Tóth Károly, a MÚOSZ elnöke)

10.40 – A helyi lapok szerepe az önkormányzati kommunikációban (Kleer László, a MÚOSZ elnökségi tagja)

11.00 – Somogyi Hírlap, a megye elsőszámú hírforrása (Czene Attila főszerkesztő)

11.20 – A helyi médiumok szerepe a lakosság tájékoztatásában (Fárbás Tímea, Balatonlelle Polgármesteri Hivatalának idegenforgalmi és sajtóreferense – Munkácsi Mihály, a Lelle Média Kft. ügyvezetője)

11.40 – Kérdések, hozzászólások
12.30 – Összegzés

12.40 – Fogadás

A rendezvény időpontja: 2013. szeptember 11. 

A rendezvény helyszíne: Balatonlelle (Gödöllő Város Gyermek Üdülője, Úszó utca 5.

A rendezvényen történő részvétel térítésmentes.

Regisztráció: a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével. (Egy jelentkezési lapon több személy jelentkezését is regisztrálható.)

További információ: Sándor Zsuzsanna, a MÖSZ titkára (20/ 569-4319, mosz@godollo.hu)

Letölthető tartalmak:

Konferenciaprogrambalatonlelle 2013-09-11.DOC 
Jelentkezesi lap Balatonlelle 2013-09-11.DOCX 
 


Vissza