MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

The Hungarian Mayor’s World Meeting

 A Magyar Polgármesterek Világtalálkozójának alapgondolata 1996-ban született meg annak érdekében, hogy a határon túli, valamint az anyaországi magyar polgármesterek, településvezetők számára biztosítva legyen a lehetőség a szakmai konzultációra, valamint a kapcsolatok felvételére és azok ápolására. A találkozók során az aktuális, legnagyobb érdeklődésre számot tartó kérdésekben nyílik lehetőség a tanácskozásra, a meghitt légkör megteremtéséhez pedig a kulturális programok is hozzájárulnak.

Az 1996-ban első alkalommal megrendezett Magyar Polgármesterek I. Világtalálkozója záródokumentumában foglaltaknak megfelelően a kétévente esedékes rendezvényre meghívást kap valamennyi anyaországi és határon túli magyar polgármester. A 2012. esztendőben immár kilencedik alkalommal is sikeresen és a jelenlévők közmegelégedésére lebonyolított Világtalálkozó beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Letölthető tartalmak: 
- Magyar Polgármesterek Világalálkozója (1996 - 2014) 
 

magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga