MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

Expert activities

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége legfőbb feladata az önkormányzati érdekek megjelenítése és védelme a kormányzati döntéshozatali eljárás során. Ennek érdekében a MÖSZ megalakulása óta részt vesz az önkormányzati érdekszövetségek számára biztosított egyeztetési fórumokon, amelyeket törvény ír elő az önkormányzatokat érintő kormányzati döntések előtt. Az egyeztetések csekély része személyes konzultáció útján, míg jelentős része elektronikai úton zajlik.

Honlapunkon az Állásfoglalások, nyilatkozatok, felhívások menüben megtalálhatók a Szövetség által az önkormányzatokat érintő aktuális kérdésekben hozott állásfoglalások, a MÖSZ elnökének, tagjainak interjúi, nyilatkozatai, valamint mindazon felhívások, amelyek az önkormányzati vezetők számára nyújtanak segítséget, lehetőséget.

A jogszabály-tervezetek menü tagjaink számára elérhető, használatához azonosító és jelszó szükséges. A belépéshez szükséges azonosító és jelszó iránti igényüket a MÖSZ tagok a pelyhe.jozsef@godollo.hu e-mail címen jelezhetik. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy számos jogszabály-tervezet a 2011. évi CXII. törvény 27.§ (5)-(7) alapján nem nyilvános, így azokat tagjaink kizárólag társadalmi egyeztetés céljából használhatják. Emiatt kérjük, hogy a belépéshez kapott kódok illetéktelenek birtokába ne kerüljenek!

magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga