MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Hírek

Vállalja a nyilvános vitát dr. Gémesi György a MÖSZ elnökével Orbán Balázs, miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár

Vállalja a nyilvános vitát dr. Gémesi György polgármesterrel, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnökével Orbán Balázs, miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár. A politikus levelét ez alkalommal is Facebook oldalán tette közzé.

 

A MÖSZ elnöke azt követően hívta ki nyilvános vitára a fideszes politikust, hogy Orbán Balázs a január 4-én kelt levelében a kormány önkormányzatokat sújtó intézkedéseit úgy állította be, mintha azok a lakosság érdekeit szolgálnák.

 

„Érveink ütköztetése érdekében, mint a lakosságarányosan legnagyobb önkormányzati szakmai és érdekszövetség elnöke egy nyilvános vitára hívom, és várom szeretettel ez év januárjában, az ön által megjelölt időpontban ” – áll a Gémesi György által jegyzett levélben.

 

Úgy tűnik, a kormány részéről egyre inkább gyakorlattá válik a Facebookon történő kommunikáció. Orbán Balázs ugyanis korábbi, a MÖSZ-nek a kormány járvány és a gazdasági válságkezelésével kapcsolatos nyilatkozatára reagáló, január 4-én megjelent levelét is a közösségi portálon tette közzé, és csak a sajtóban való megjelenés után jóval juttatta el dr. Gémesi Györgynek.

Úgy tűnik, a fideszes politikus most is ezt az utat követi.

 

A kérdés már csak az, mikor rendezik meg a vitát. Erre ugyanis nem válaszolt Orbán Balázs.


vissz
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga