MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Rendezvény

Magyar Polgármesterek X. Világtalálkozója Gödöllőn

A Magyar Önkormányzatok szövetsége 2014. június 28-29-én tizedik alkalommal rendezi meg a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóját Gödöllőn, a Királyi Kastély Lovardájában. A rendezvénynek – amelynek plenáris és szekcióülésein ismét az önkormányzatiság legfontosabb, legaktuálisabb kérdései kerülnek napirendre – Dr. Paczolay Péter, a Magyar Alkotmánybíróság elnöke vállalta el a találkozó fővédnöki tisztét.


A kétnapos találkozó június 28-án plenáris üléssel kezdődik, majd délután három szekcióülés várja az érdeklődőket, a települések fenntartható fejlődése, a visegrádi országok önkormányzati szövetségei és testvérvárosai, valamint településüzemeltetés, közszolgáltatás, energiapolitika, környezetvédelem témakörökben. Másnap ismét plenáris üléssel folytatódik a találkozó, s ennek keretében vehetik át a Polgármesteri Ezüstlánc, illetve Arany Pecsétgyűrű díjakat a kiemelkedő munkát végzett polgármesterek.

A találkozó tervezett programja – a további részletes információkat tartalmazó meghívóval és a jelentkezési lappal együtt – a letölthető tartalmak között található. A végleges program kialakulását a www.moszlap.hu és a www.magyarpolgarmester.hu oldalakon nyomon követhetik, továbbá a Magyar Polgármester Online heti elektronikus hírlevele is folyamatosan tájékoztat majd a változásokról.

A rendezvény kiemelt támogatója: Raiffeisen Bank Kiemelt együttműködő partnerünk: 
Konrad Adenauer Stiftung

A rendezvény támogatói: 


Robert Bosch Kft. – Galax Kft.  – Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány – Magyar Turizmus Zrt. – MOL Nyrt. – ELMŰ-ÉMÁSZ – Öko Water Management Kft. – S-TÉR Kft. – Hofeka Kft. – Enerin Kft.  Profirent Kft. – Barabás Téglakő Kft.   – New Energy Investment Zrt. – Tempus Közalapítvány –  Iszapfaló Kft.  – O.K. Partner Zrt. – MEVA-HU Kft. – POI Partner Terminál Üzemeltető Kft.    

   

     

 

     
    

        

  
                 
     
vissz
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga