2021. március 1. Albin napja van
MÖSZLAP
MÖSZLAP

möszlap

Önkormányzati szakkiállítás és vásár


Egyedülálló rendezvénnyel bővült 2000-ben a Magyar Polgármesterek Világtalálkozója. Ekkor rendeztek ugyanis először gazdasági kapcsolatfelvételre is alkalmas fórumot az eseményre látogató polgármesterek számára, „Önkormányzati szakkiállítás és vásár” címmel. Ez a seregszemle különleges színfoltja volt a programsorozatnak, mivel ennek keretében számos cég kínálta „portékáit” az anyaországi és a határon túli magyar települések első embereinek.

A meglehetősen sokszínű kínálatban éppen úgy helyet kaptak a különböző utcabútorok, munkagépek, illetve beton-és műanyag csőrendszerek, mint az okmányirodák számára készült ügyfélirányító rendszerek, s más önkormányzati hatáskörbe tartozó feladatokkal összefüggő, azok elvégzését segítő termékek és szolgáltatások.

Miután az első Önkormányzati szakkiállítás és vásár beváltotta a hozzá fűzött reményeket – vagyis sikeresen összehozta a gyártókat potenciális fogyasztókkal – azóta minden világtalálkozón megrendezték.

A mellékelt katalógus segítségével ízelítőt kaphatnak honlapunk látogatói, milyen formában és tartalommal  mutatkozhatnak be kiállítóink az önkormányzatoknak. 
Bízunk benne, hogy az alábbi összeállítás segíti az érdeklődőket, várjuk leendő partnereink megkeresését!

Szervezők
(MÖSZ Iroda: mosz@godollo.hu) 

Letölthető tartalmak: 
- Önkormányzati Szakkiállítás katalógus - borító
- Önkormányzati szakkiállítas katalogus

Az Önkormányzati Szakkiállítás katalógusát tervezte és készítette: 
Tóth László tervezőgrafikus - Műtér Grafikai Stúdió. Megjelenítés, másolás és sokszorosítás engedélyhez kötött!