MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2015/7

Önkormányzati találkozó a keleti partnerség jegyében – Együttműködési megállapodást kötött a MÖSZ és a CALM 2015-07-07

A pénzügyi decentralizáció és az önkormányzatok fenntartható fejlődé- se volt a témája annak a workshopnak, amelyet a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) a Konrad-Adenauer-Stiftung támogatásával rendezett 2015. július 7-én, Gödöllőn a keleti partnerség önkormányzati szövetségeinek képviselői, illetve magyar tele- pülések polgármesterei, önkormányzati szakemberei részvéte- lével, s amelyen a MÖSZ együttműködési megállapodást kötött a Moldovai Önkormányzatok Kongresszusával (CALM).

bővebben

Magyarország másodszor is beköltözik a WestEndbe – Interaktív címerkiállítás és országos nyereményjáték a MÖSZ támogatásával 2015-07-08

Több mint 400 magyar település címere tekinthető meg azon az interaktív címerkiállításon, amely 2015. július 8-án nyílt meg a WestEnd City Centerben. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) együttműködésével szervezett II. Címerkiállítást Prosits Attila, a WestEnd City Center ügyvezető igazgatója és Gémesi György, a MÖSZ elnöke nyitotta meg hazánk „legforgalmasabb piacterén”. A kiállítás kísérőrendezvényeként izgalmas, országos nyereményjátékot is indul.

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga