MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2014/1

Vezetői továbbképzés indul közgyűjteményi dolgozóknak 2014-01-14

A KKDSZ Alapítvány és a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete vezetői továbbképzést indít „A korszerű menedzsment ismérvei és eszközrendszere a közgyűjteményekben – vezetői ismeretek” címmel könyvtári, levéltári és múzeumi intézmények „magasabb vezető” és „vezető” kategóriába sorolt alkalmazottai, valamint könyvtári, levéltári és múzeumi intézményekbe „magasabb vezető” és „vezető” kategóriájú állásba pályázók körének 2014. január 20. és május 5. között.

bővebben

Egyenlőség, elérhető világszínvonal – CIG - Best Doctors Egészségprogram 2014-01-13

A CIG Pannonia Életbiztosító egy évvel ezelőtt indította el a Best Doctors Egészségbiztosítási termékét, mely lehetőséget ad a magyar családoknak a minőségi egészségügyi ellátásra, életeket menthet meg, és ezáltal olyan biztosítási védelmet nyújt, amely nélkülözhetetlen minden család életében. Fontos, hogy a cégek vezetői is lehetőséget lássanak egy ilyen védelemben, mert a munkatársak egészsége is rendkívül fontos. 

bővebben

Tizedik alkalommal rendezik meg idén a Szóvivő Bált 2014-01-20

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete immár tizedik alkalommal rendezi meg a hagyományos, jótékonysági Szóvivő Bált, 2014. február 21-én, Budapesten. A rendezvényen adják át „Szavak Embere”, a „Hiteles Tájékoztatásért”, illetve a „Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs díjat”. A bál bevételét az egyesület a beteg gyermekek gyógyítására ajánlja fel.

bővebben

Kimentik az adósságból a gazdagabb településeket is – Gémesi György az ATV-ben 2014-01-24

Az önkormányzati adósságkon- szolidáció helyes döntés volt, hiszen az elmúlt 10-12 év 1000 milliárdos forráskivonása miatt jelentős hitelfelvételre kényszerültek az önkormányzatok kötelező feladataik ellátásához, illetve, hogy az uniós projektjeikhez önrészt biztosíthassanak. Más kérdés, hogy a konszolidációt a hitelek átvilágításnak kellett volna megelőznie – mondta Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) elnöke 2014. január 24-én az ATV Start „Híróra” című műsorában. 

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga