MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2013/7

A MÖSZ elnöke szerint a gyermekellátást közétkeztetéssel kellene megoldani 2013-07-18

A nyári gyermekétkeztetés állami támogatása mindössze a költségek egy részét fedezi, a programok díja és a pedagógusok bére további terhet ró a településekre. A konszolidáltabb gazdasági helyzetű önkormányzatoknál az önrész előteremtése nem okoz gondot, azonban a szegényebb régiókban a forrásokat máshonnan kell elvonni – emelte ki Gémesi György, Gödöllő polgármestere, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnöke a Rádió Orient műsorában.

bővebben

Integrált tűzérzékelés és vészhangosítás - III. rész 2013-07-19

A Bosch vészhangosítási rendszereivel a hangüzenetek kiválóan érthetők, a jelek pedig tiszták és egyszerűen értelmezhetők. A rendszer az irányítható, előre rögzített üzeneteken és jeleken túl, háttérzenét és kereskedelmi hirdetéseket is képes közvetíteni a mindennapos működés során.

bővebben

Az ÁSZ alelnöke a MÖSZ elnökével találkozott 2013-07-16

Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) alelnöke 2013. július 16-án megbeszélést folytatott Gémesi Györggyel, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) elnökével. A találkozó során szó volt az ÁSZ ellenőrzéseiről, és az eddigi tapasztalatokról is. Az ÁSZ fontosnak tartja, hogy rendszeresen tájékoztassa az önkormányzati szövetségeket a szakmai elképzeléseiről és lehetőséget ad arra, hogy a szövetség is megfogalmazza, mely területeken látja a további együttműködés lehetőségeit.

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga