MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2013/5

Búcsú Dr. Kara Páltól 2013-05-03

Elhunyt Dr. Kara Pál nyugalmazott közigazgatási államtitkár, a Fejér Megyei Választási Bizottság elnöke, a Magyar Polgármester Online szerkesztő-bizottságának elnöke. Halálával egy európai értelemben vett modern, szolgáltató közigazgatás megvalósításáért tevékenykedő szakembert veszítettünk el. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége és a Magyar Polgármester Online szerkesztősége nevében Dr. Fábián Zsolt vesz végső búcsút tőle. 

bővebben

Az NKI kéri a polgármestereket, hogy véleményezzék a Nemzeti Vízstratégia konzultációs vitaanyagát 2013-05-09

A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) elkészítette a Nemzeti Vízstratégiát a vízgazdálkodásról, öntözésről és aszálykezelésről. A Nemzeti Környezetügyi Intézet (NKI) kéri a településvezetőket és más illetékes önkormányzati szakembereket, hogy járuljanak hozzá a jövő vízügyi, öntözésfejlesztési és aszály kezelési politikáját megalapozó stratégia kialakításához az alább olvasható konzultációs vitaanyag véleményezésével.

bővebben

Gémesi György a KÖSZ tavaszi közgyűlésén rendezett pódiumbeszélgetésen 2013-05-11

Tapolcán tartotta meg háromnapos tavaszi közgyűlését 2013. május 9-11-én a Községek, Kistelepülések és Kistérségek Országos Önkormányzati Szövetsége (KÖSZ). A közgyűlésen az önkormányzati szövetségeknek a közigazgatási átalakítás tükrében kialakuló jövőbeni szerepéről tartott pódiumbeszélgetésen részt vett Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnöke is.

bővebben

„Az önkormányzatok integrációja felé kell haladnunk” – Gémesi György a Rádió Orientben 2013-05-16

Egy egységes önkormányzati hálózat létrehozására lenne szükség Magyarországon, hogy megvalósuljon az igazi érdekérvényesítés – mondta 2013. május 16-án, a Rádió Orienten Gémesi György. A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke szerint a politikai megosztottság miatt az integráció azonban még várat magára. Gémesi példaként emelte ki az önkormányzati szövetségek működését a visegrádi országokban.

bővebben

„Esélyegyenlőség az egészségügyben…” – Megoldás a magyar egészségügyben régóta tartó problémára 2013-05-21

Az éles piaci versenyben megoldást jelenthet a magyar egészségügyben évek óta tartó problémára a CIG – Best Doctors® lényeges, vadonatúj szolgáltatása.  A Best Doctors® huszonnégy éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi egészségügyi szolgáltató. Olyan orvosok hálózata, akiket orvostársaik a szakma legjobbjának ítélnek. 

bővebben

Ingyenes állami ingatlanokat kapnak az önkormányzatok – Gémesi György az ATV-ben 2013-05-23

Az állami ingatlanok ingyenes önkormányzati kézbe adását jó iránynak, folytatandó kezdeményezésnek, míg a Margitsziget egyeztetés nélküli, közvetlenül fővárosi irányítás alá helyezésének tervét aggályos nevezte Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnöke 2013. május 23-án, az ATV Start Híróra című műsorában. 

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga