MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2013/3

Gádoroson megkezdte vidékfejlesztési konzultáció-sorozatát a MÖSZ 2013-03-06

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2013. március 6-   án, a Békés megyei Gádoroson megkezdte országjáró konzultáció sorozatát, amelynek célja, hogy a polgármesterek tájékoztatást kapjanak a vidékfejlesztéssel kapcsolatos aktuális fejleményekről, lehetőségekről, jó gyakorlatokról. A rendezvények során megszerzett információkat, tapasztalatokat április 23-án, Gödöllőn záró konferencián összegezi majd a szövetség.

bővebben

A MÖSZ kéri tagtelepüléseit, hogy segítsenek a POFOSZ-nak volt munkaszolgálatos bajtársak megtalálásában 2013-03-08

Magyar Politikai Foglyok Szövetsége (POFOSZ) a médián keresztül igyekszik felkutatni a még élő volt bajtársakat, s tudatni velük, hogy a szövetség létezik, működik, s heti rendszerességgel tart találkozókat Budapesten. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége szeretne segíteni ebben, ezért kéri tagtelepüléseit, hogy ahol van mód és lehetőség jelentessék meg a helyi lapokban, újságokban a POFOSZ alábbi felhívását:

bővebben

URB:ICON – II. Nemzetközi településfejlesztési bemutató és projektvásár a MÖSZ részvételével 2013-03-20

A Hungexpo Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont második alkalommal szervezi meg az URB:ICON Nemzetközi településfejlesztési kiállítást és projektvásárt 2013.  április 10-13 között, a Hungexpo Vásárközpontban. A rendezvény a Construma és Hungarotherm kiállításokkal együtt kerül megrendezésre, így a lehető legalkalmasabb környezet lehet az önkormányzati fejlesztési elképzelések és a megvalósításhoz szükséges partnerek egymásra találásához.

bővebben

Kistokajban folytatta vidékfejlesztési konzultáció-sorozatát a MÖSZ 2013-03-13

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2013. március    13-án, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kistokajban folytatta március 6-án megkezdett országjáró konzultáció sorozatát, amelynek célja, hogy a polgármesterek tájékoztatást kapjanak a vidékfejlesztéssel kapcsolatos hírekről, pályázati lehetőségekről, jó gyakorlatokról. A rendezvények során megszerzett információkat, tapasztalatokat április 23-án, Gödöllőn záró konferencián összegezi majd a szövetség.

bővebben

Komárom-Esztergom megyei polgármesterekkel konzultált a MÖSZ 2013-03-19

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) 2013. március 19-én, a Komárom-Esztergom megyei Naszály községben folytatta március 6-án megkezdett országjáró konzultáció-sorozatát, ahol kiderült, hogy a Polgármesterek a Falukért Egyesület öt tagtelepülésén – Naszályban, Tarjánban, Nagyigmándon, Sárisápon és Neszmélyen – milyen lépéseket tettek az önfenntartás és öngondoskodás érdekében. A konzultáció-sorozaton elhangzottakat április 23-án, Gödöllőn összegezi majd a szövetség.

bővebben

Nemzetközi pályázatot hirdettek a helyi média munkatársainak 2013-03-20

Négy közép-európai újságíró-szervezet nemzetközi pályázatot hirdet a helyi média munkatársainak. A pályázaton lengyel, cseh, szlovák és magyar újságírók vehetnek részt. A „Visegrad Local Press Award” újságírói pályázat szervezője a varsói székhelyű lengyel Fundacja Press Club, együttműködő partnerei: a Syndikát novinářů České republiky (Csehország), a Slovenský syndikát novinárov (Szlovákia), valamint a Magyar Újságírók Országos Szövetsége.

bővebben

MÖSZ-MÚOSZ konferencia az önkormányzati médiakommunikáció műhelytitkairól 2013-03-20

„Önkormányzati médiakommunikáció” címmel, második alkalommal rendez közös konferenciát a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) 2013. április 16-án, Budapesten. A tavalyi rendezvény az önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság kapcsolatával foglalkozott, a most arról lesz szó, hogyan lehet minél tudatosabban felkészülni egy médiaszereplésre, hogyan segíthetik céljaink elérését  a kommunikáció modern eszközei.

bővebben

Vetélkedővel folytatódott a Magyar Önkormányzatok Szövetsége NATO-projektje 2013-03-26

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) nyertes NATO pályázata végrehajtásának következő állomásaként vetélkedőt rendezett a projektben részt vevő diákok főszereplésével 2013. március 26-án, Gödöllőn, az Erzsébet Királyné Hotel konferenciatermében. A diákok a vetélkedő keretében részt vettek az Észak-atlanti Tanács (NAC) szimulált ülésén, majd kvízjáték során adtak számot tudásukról. 

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga