MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2012/10

Konzultáció a Régiók Bizottságában a választójogról, uniós polgárságról Brüsszelben 2012-10-15

A Régiók Bizottságában (CoR) 2012. október 15-én 14.30-16.00 óra között nyilvános konzultációra kerül sor az uniós polgárok választójoga témakörében a kérdésben érintett és érdeklődő helyi és regionális önkormányzati képviseletek, szövetségek és egyéb nem kormányzati szerv képviselőivel Brüsszelben, melynek során Dr. Gémesi György által kidolgozott munkadokumentum alapján folytatódik eszmecsere. 

bővebben

A helyi médiában is a minőség a legfontosabb 2012-10-17

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége közös konferenciája az önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság kapcsolatáról.

bővebben

V4+3 Konferencia - Krakkó 2012-10-19

2012. október 18-19. között a V4 Lengyel Elnöksége, a Lengyel Regionális Fejlesztési Minisztérium „A területfejlesztés támogatása hatékony eszközökkel; V4 országokban, valamint Bulgáriában, Romániában és Szlovéniában a regionális politika végrehajtásnak tapasztalatai” címmel konferenciát szervezett Krakkóban, amelyen a MÖSZ is részt vett.

bővebben

A MÖSZ támogatja az önkormányzati adósságok állami átvállalását 2012-10-26

„Jó reggelt kívánok!" - köszöntötte a nézőket és a műsorvezetőt 2012. október 26-án reggel az ATV Start című műsorában Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnöke. „És jó reggelt kívánok a kormánynak is!" - tette hozzá, arra célozva: a kabinetnek végre eszébe jutott, hogy az önkormányzati adósságok kérdésével is foglalkozni kellene. Mint elmondta, a MÖSZ másfél éve jelezte a problémát, s a Magyar Bankszövetséggel is tárgyalt a lehetséges megoldásokról.

bővebben

„Levegővételhez jutnak az önkormányzatok” - Gémesi György a Gazdasági Rádióban 2012-10-30

Levegővételhez jutnak az önkormányzatok, de még nem lehet teljesen tisztán látni, hogy 2013-ban milyen bevételekre számíthatnak a települések mondta Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnöke 2012. október 30-án a Gazdasági Rádióban, a miniszterelnök hétvégén bejelentett, 1956 önkormányzatot érintő, összesen 612 milliárd forintos állami adósság-átvállalással kapcsolatban.

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga