MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2010/4

Bajban vannak az önkormányzatok a lejáró kötvények miatt 2010-04-19

Több város és megye költségvetése is összeomolhat őszre a korábban kibocsátott kötvények lejárata miatt. A Magyar Önkormányzatok szövetségének elnöke, Gémesi György szerint azonnali pénzügyi segítségre és hosszú távú stratégiára lenne szükség.

bővebben

Önkormányzati érdekképviseletek közös nyilatkozata 2010-04-30

Ismét tárgyalóasztalhoz ült a hét magyar önkormányzati érdekképviseleti szövetség 2010. április 30-án. A Gödöllőn megtartott tanácskozáson a szövetségek közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben 12 pontban foglalták össze az önkormányzati rendszer átalakításával kapcsolatos legfontosabb feladatokat és elvárásokat.

bővebben

„Öt évre válasszunk önkormányzati képviselőket!" – Gémesi György az ATV-ben 2010-04-30

Öt évre válasszunk önkormányzati képviselőket az őszi önkormányzati választáson – ez az egyik javaslata az önkormányzati szervezeteknek. Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnöke az ATV-ben azt mondta, szerencsésebb lenne, hogy az önkormányzati választások két országgyűlési választás félidejében lennének, mert a jelenlegi rendszerben mind a pártok mind a választópolgárok elfáradnak.

bővebben

Erős önkormányzatok nélkül nincs vidékfejlesztés – Gémesi György az MNHV konferenciáján 2010-04-21

Dél-Alföld, ezen belül is kiemelten a Körösök völgye társadalmával, a mezővárosok, a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások, a kutatás, a vízgazdálkodás és a szlovák nemzetiségi oktatás helyzetével ismerkedett a Magyar Nemzeti Vidék Hálózat (MNVH) 2010. április 21-22-i hódmezővásárhelyi és szarvasi programján mintegy 180 polgármester, vidékfejlesztő szakember és vállalkozó. Az előadók között volt Gémesi György, a MÖSZ elnöke is.

bővebben

Gémesi György az önkormányzatiság helyzetéről a Magyar Televízióban 2010-04-02

Dr. Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) elnöke 2010. április 2-án a Magyar Televízió "Ma reggel" című műsorának vendége volt, ahol többek között szó esett a királyi kastély felújítási munkálatairól, de szóba került az önkormányzatiság helyzete is.

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga