MOSZ

Elnöki köszöntő

moszDr. Gémesi György köszöntője

tovább

Szövetségünkről

A MÖSZ legfőbb feladata az önkormányzati érdekek képviselete, megjelenítése és védelme.

tovább

Belépés a szövetségbe

Hasznos információk a Szövetségbe történő belépéshez

tovább

Archívum - 2010/2

A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma Gödöllőn 2010-02-25

A Gödöllői Királyi Kastélyban tartotta együttes ülését 2010. február 25-én a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) Kulturális, Oktatási és Tudományos valamint Gazdasági Albizottsága. Az ülésen Dr. Szili Katalin, a KMKF Állandó Bizottság elnöke a fenntartható fejlődés magyar-magyar együttműködés keretében történő irányairól tartott előadást.

bővebben

Ülésezett a Magyar Önkormányzatok Szövetsége 2010-02-19

2010. február 19-én tartotta éves közgyűlését a Magyar Önkormányzatok Szövetsége. A tanácskozást Dr. Gémesi György elnök nyitotta meg, majd a résztvevők meghallgatták és elfogadták a 2009-es évben végzett munkáról szóló elnöki beszámolót, a pénzügyi beszámolót, valamint a felügyelő bizottság jelentését. Ezek mellett döntés született a 2010. évi fő stratégiai célkitűzésekről is.

bővebben

Győr-Moson-Sopron megyei konzultáció 2010-02-18

Győrben tartott konzultációt 2010. február 18-án a Magyar Önkormányzatok Szövetsége. Az eseményen – amelyre meghívást kapott a megye összes polgármestere és a megyei önkormányzat elnöke is – többek között az önkormányzatok szűkös pénzügyi helyzetéről, költségvetéséről esett szó.

bővebben

Erősödő önkormányzati szerepek az Unióban 2010-02-11

Az elkövetkezendő öt évben tizenkét választott képviselő közvetíti majd Magyarország régióinak és városainak álláspontját Brüsszelben. A képviselők 2010. február 9-én kezdték meg munkájukat a Régiók Bizottságánál (RB), a választott regionális és helyi képviselők európai uniós közgyűlésénél. A magyar delegáció vezetőjének Bihary Gábort, Budapest Főváros Közgyűlésének tagját, alelnöknek pedig Dr. Gémesi Györgyöt, Gödöllő polgármesterét választották meg.

bővebben

vissza
magyar polgármester online

Partnereink


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga