MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

News

Megvásárolható a Szent Korona kicsinyített reprodukciója

Elkészült a magyar Szent Korona speciális, exkluzív megjelenésű kicsinyített reprodukciója.

 

A Szent Korona reprodukciós projekt azzal a céllal jött létre, hogy mint a legjelentősebb magyar hungarikumot eljuttassuk minél több emberhez itthon és külföldön egyaránt. Éppen ezért az ismertető több nyelvre lefordítva készült.

 

Szeretnénk, hogy a Szent Korona kicsinyített reprodukciója megtalálható legyen az állami iskolákban és önkormányzatokon, és dísze lehessen irodánknak, otthonunknak egyaránt.

 

Továbbá szeretnénk, ha ez az egyedülálló és ritka, emblematikus, Magyarországra, annak különleges történelmére jellemző, azt esszenciálisan hordozó, különleges ajándék elérhető legyen mindenki számára.

 

Fontos megjegyezni, hogy a világon a második, Európában az első legrégebbi meglévő eredeti korona, megelőzve ezzel az angol királyi udvart is. A 2018-as év a korona éve, mivel 40 éve kaptuk vissza az addig USA-ban őrzött koronázási jelvényeket.

 

A Szent Korona reprodukció minden példánya egyedi és kézzel készített. Sárgarézből öntve illetve hajlítva, szegecselve. 24 karátos arannyal bevonva féldrágakövekkel készül, díszdobozban elhelyezve. A koronáról szóló ismerterő magyar, angol, német, spanyol, orosz és japán nyelven készül.

 

Az alkotmányjog alapján fennálló intézmények, valamennyi állami és önkormányzati fenntartású szerv, intézmény irányában a Szent Korona reprodukciót kizárólag a CONCORD BEST KFT. forgalmazhatja.

 

Ára: 165 ezer forint.

 

Tisztelettel, Kovács Sándor s.k.

 

Website: www.concordbest.com

E-mail: concordopera@yahoo.com

Mobil: +36 20 4373 455

 

 

vissz
magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga