MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

News

Magyar Polgármesterek XII. Világtalálkozója Gödöllőn! - 2018. március 22-23

Örömmel hívom és várom minden kedves Polgármester Társam a Magyar Polgármesterek XII. Világtalálkozójára, melyet 2018. március 22-23-án tartunk Gödöllőn.

Több, mint 20 esztendeje jelent fórumot a Világtalálkozó a határon túli és anyaországi polgármesterek és önkormányzati szakemberek számára.2018-ban is szeretnénk ha tovább folytathatnánk a párbeszédet a kormányzat és a helyi önkormányzatok vezetői között, egyaránt megismerhetnénk egymás nehézségeit és örömeit, jó önkormányzati gyakorlatait.

A találkozóra előadóként meghívást kapnak a Belügyminisztérium-, az Állami Számvevőszék képviselői, a határon túli magyar szervezetek vezetői és polgármesterek.Kerekasztal beszélgetés keretében megkérdezzük a parlamenti pártok frakcióvezetőit is, hogyan látják az önkormányzatok, az önkormányzatiság jelenlegi helyzetét és jövőjét.Az előadók felkérése, a program szervezése folyamatban van, ezért arról januárban olvashatnak a honlapunkon.

A jelentkezéseket is januártól várjuk, a találkozóra szóló meghívót közvetlenül is eljuttatjuk mindenkihez, de a honlapról is letölthető lesz, a jelentkezési lappal együtt.

Találkozzunk ismét Gödöllőn, mert együtt többet érhetünk el, együtt erősebbek vagyunk.

Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek és köszönöm, hogy ebben az évben is találkozhattunk!

Dr. Gémesi György elnök  

vissz
magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

 

http://moszlap.hu/uploads/files/elmuemasz.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc