MOSZ

President's greeting

moszGreeting words of Mr. György Gémesi

 

tovább

Introduction

Main targets of the Hungarian Association of Local Governments are the local and municipal interest’s representation, promotion and protection.

tovább

Join our Association

Useful information to join our Association

tovább

News

Magyar Polgármesterek XII. Találkozója - Meghívó

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége nevében örömmel tájékoztatom, hogy 2018. június 29-30-án kerül megrendezésre a Magyar Polgármesterek XII Találkozója.

 

A találkozó főszponzora a Raiffeisen Bank Zrt.

 

A rendezvény fő helyszíne a Gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda Bálterme.

 

 

A kétnapos Világtalálkozóra tisztelettel meghívom.

 

 

Az eseményre – korábbi találkozókhoz hasonlóan - meghívást kapnak az anyaországi és határon túli magyar polgármesterek. A találkozó fő témája az önkormányzatok jelene és jövője határainkon innen és túl, valamint a fenntartható fejlődés, településüzemeltetés.

 

A rendezvény keretében a panelbeszélgetések során interaktív párbeszéddel tárgyaljuk meg az önkormányzatok jelenét és jövőjét, a vidékfejlesztés, településüzemeltetés önkormányzati jó gyakorlatait, és kiemelten foglalkozunk a közfoglalkoztatás, önfenntartás,  hulladékgazdálkodás kérdésköreivel.

 

A rendezvényen ez alkalommal egy Polgármesteri Ezüstláncdíj, valamint két polgármesteri aranygyűrű kerül átadásra, a kiemelkedő polgármesteri munkát végző településvezetők számára.

 

A találkozó másnapján (június 30-án, szombaton) szeretnénk lehetőséget biztosítani néhány település számára, hogy termékeivel,  területi jellegzetességeivel bemutatkozhasson.

Így hagyományteremtő céllal, a Városi piac területén termékbemutató és kirakodó vásárt rendezünk.

 

Június 30-án, szombat délután a Királyi Kastély megtekintése, továbbá városi szabadtéri szórakoztató műsorral várjuk városunk vendégeit.

 

A Találkozó záró napján (szombat) este a Magyar Szabadság Napja ünnepi, szabadtéri műsorát tekinthetik meg a résztvevők (a Cervinus Teátrum Csodaszarvas című musicaljét).

 

A Világtalálkozón történő részvétel mindenki számára ingyenes, részvételi díj nincs!

A kétnapos találkozó valamennyi programján térítésmentesen tudnak részt venni, az étkezést a programok idején mindenki számára biztosítjuk.

 

A mellékelt jelentkezési lapot kérjük kitölteni és a megadott mosz@godollo.hu email címre 2018. május 31ig visszaküldeni, a rendezvény szervezéséhez szükséges tudnunk a jelentkezők létszámát és körét. Szállások korlátozott számban állnak rendelkezésre , ezért kérjük jelentkezésüket minél előbb tegyék meg.

 

A rendezvény mindkét napján ingyenes parkolásra a Művészetek Háza parkolójában lesz lehetőség, a mellékelt parkolókártya elhelyezésével.

A hivatkozott Világtalálkozóval, programokkal kapcsolatos kérdésekkel, egyeztetésekkel összefüggésben kolléganőm, Sándor Zsuzsanna készséggel áll rendelkezésre.

 

Sándor Zsuzsanna

Tel: +36/28 529 136

Mobil: +36/20 569 4319

 

E-mail: mosz@godollo.hu

 

Személyes találkozásban bízva,

Gödöllő, 2018. május 15.

Tisztelettel

 

Dr. Gémesi György

elnök

 

Mellékletek:

 

Program

Pályázati felhívás

Jelentkezési lap

Parkolókártya

 

 

 

vissz
magyar polgármester online

Partners


/files/viking.jpg

mosz

http://www.magyarpolgarmester.hu/files/EPS-magyarorszag_szivedhez_legkozelebb_fekete.jpg

mosz

fsd

 csfa

leblanc

flaga